Місто

У Житомирі на військовому кладовищі замість зрізаних дерев, які пошкодили надгробні плити, висадили туї

15 March 2016, 13:43

15 березня під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради директор КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Василь Ганченко доповів про роботу підприємства.

Також Василь Ганченко розповів про те, скільки коштів було потрачено на відновлення пошкоджених могил на військовому кладовищі.

«На військовому кладовищі кожен рік і не тільки там, на кожному кладовищі, ми зрізаємо дерева. Дерева плавно вирізалися. Так, там була жахлива картина. Було одне дерево, і воно було нахилено дуже сильно, 50 см від землі вже було. Дерева на військовому кладовищі були пошкоджені на 80 %. Саме одним деревом було пошкоджено 7 могил. Вирізали на військовому кладовищі наші працівники понад 60 дерев. Зараз ми посадили там туї, під забором. Сума збитку склала понад 1700 грн. Зроблені ремонтні роботи були за рахунок комбінату. Я навіть дав людям премію за те, що вони працювали та навели лад на кладовищі», – сказав директор КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Василь Ганченко.

Як повідомляв Житомир.info, до 18 лютого на військовому кладовищі були відремонтовані пошкоджені зрізаними деревами надгробні плити. Директор «Спецкомбінату» переконував, що інакше виконати планову роботу було неможливо, і просив вибачення за наслідки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі