Суспільство

Житомирські університет, інститут та ліцей отримали відзнаки на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2016»

21 March 2016, 12:33

Житомирський державний університет імені Івана Франка, Житомирський інститут медсестринства та Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей привезли відзнаки з VII Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2016», яка відбулася 17 березня у Києві.

Організаторами Сьомої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та Третьої Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів «World Edu» виступили компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України, - йдеться на офіційному сайті організаторів.

У виставці взяли участь понад 750 учасників із 25 регіонів України, Польщі, Канади, Латвії, Словаччини, Словенії, Франції, США, Австрії, Німеччини, Швейцарії, Чехії, Литви, Кіпру, Білорусії, Молдови та Естонії.

Житомирський державний університет імені Івана Франка нагороджений Гран-прі «Лідер вищої освіти України» та «Сертифікатом якості наукових публікацій» за презентацію досягнень в реформуванні освітньої галузі та досвід інтеграції до європейського освітнього простору, - повідомляє офіційний сайт ЖДУ.

Обидві нагороди отримав ректор ЖДУ Петро Саух. В університеті нагадують, що у 2014 році ЖДУ імені Івана Франка отримав Гран-Прі «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».

Методист інституту медсестринства Валентина Коваленко розповіла Житомир.info, що комунальний вищий навчальний заклад  «Житомирський інститут медсестринства» нагороджений золотою медаллю та дипломом у номінації «Міжнародна співпраця як невід’ємна складова інноваційного розвитку національної освіти та науки».

«Інститут презентував матеріали, авторами яких є викладачі інституту, щодо використання інноваційних педагогічних технологій, міжнародного співробітництва, досвіду інтеграції до європейського простору, науково-дослідної діяльності, профорієнтаційної роботи серед молоді, компетентнісного підходу в освітній діяльності вищої школи, розвитку студентського самоврядування та розвитку студентської науково-дослідної роботи», - розповіла Валентина Коваленко.

Золоту медаль, почесне звання «Лідер освіти України» та сертифікат отримав також комунальний заклад «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей» Житомирської обласної ради.

Як розповіла Житомир.info заступник директора ліцею з навчально-виховної роботи Лариса Калачова, золоту медаль заклад отримав у номінації «Інноваційні форми розвитку професійної компетентності педагогічних працівників у закладах освіти». Крім того, в рамках фестивалю всеукраїнських дослідно-експериментальних навчальних закладів обласний ліцей-інтернат нагороджений почесним званням «Лідер освіти України» від Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. Директор закладу Людмила Корінна отримала почесну грамоту за впровадження інновацій в освітню практику загальноосвітнього навчального закладу та сертифікат успішного менеджера освіти.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2015 року студентка ЖДУ ім. І. Франка стала переможницею Всеукраїнського конкурсу наукових робіт, а в травні цього ж року в Житомирі нагородили переможців ІІ етапу конкурсу МАН України.

У березні 2016 року вчителька Житомирської філії перших Київських державних курсів іноземних мов Наталія Ларіна увійшла до п’ятірки переможців конкурсу «Ukrainian Culture Time».

Фото - ЖДУ ім. І. Франка, Житомирський інститут медсестринства

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі