Події

Поліція затримала вбивцю, який минулого року розстріляв 31-річного чоловіка у Бердичеві

21 March 2016, 13:30

Поліція затримала чоловіка, який  у листопаді 2015 року розстріляв з автоматичної зброї бердичівлянина на подвір’ї його власного домоволодіння.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Уранці 12 листопада 2015 року до поліції надійшло повідомлення про смерть під час надання медичної допомоги 31-річного жителя м. Бердичева. Чоловікові було завдано кілька вогнепальних поранень, що виявилися несумісними з життям. Зі свідчень випадкових очевидців поліцейським удалося встановити, що того ранку до домоволодіння загиблого під’їхав «Форд Транзит». Коли ж господар вийшов з будинку, невідомий, який знаходився в автівці, відкрив по ньому стрільбу з автоматичної зброї. Потому «Форд» з місця події зник. Збір інформації та її аналіз дали змогу вийти на слід 30-річного чоловіка, уродженця Бердичева, який упродовж останніх 5 років проживав і працював у столиці.

За певний проміжок часу вдалося ідентифікувати автомобіль, яким у день вбивства пересувалися зловмисники, та встановити його належність. Виявилося, що після вбивства власники автівки змінились кілька разів, як і її номери. Втім, оперативники таки з’ясували, кому належала машина у потрібний період. Таким чином було встановлено особу 34-річного жителя м. Києва», – йдеться в повідомленні.

18 березня підозрюваних осіб затримали у м. Києві.

«Нині слідство встановило, що молодший із затриманих чоловіків був знайомий із загиблим і мав з ним особисті гостро неприязні стосунки. Давні образи призвели до трагічних подій, в ході яких він і розстріляв бердичівлянина з автоматичної зброї. Для вчинення злочинного задуму знайомець потерпілого заручився підтримкою свого товариша зі столиці, та його автомобілем обидва прибули до Бердичева. Після жорстокого вбивства чоловіки змінили свої телефони і намагалися не спілкуватися між собою, киянин навіть позбувся своєї машини», – повідомила прес-служба.

Нині триває досудове розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ, у рамках якого проводяться необхідні слідчі дії. 30-річному підозрюваному судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Незабаром слідчі нададуть правову оцінку діям його товариша.

Як повідомляв Житомир.info, сусіди розповіли про обставини вбивства 31-річного чоловіка у Бердичеві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі