Місто

У Житомирі захисник ветеранів-комуністів накинувся на помічницю нардепа від Блоку Петра Порошенка

23 March 2016, 16:26

23 березня Сергій Форест, який позиціонує себе як журналіст та активіст, біля приміщення громадської приймальні народного депутата від Блоку Петра Порошенка Борислава Розенблата накинувся на помічницю нардепа.

Про це Житомир.info розповіла помічник та прес-секретар народного депутата Юлія Чепюк.

«Я стояла у внутрішньому дворі будівлі на майдані Корольова, де знаходиться громадська приймальна народного депутата. До мене с фотоапаратом підійшов Сергій Форест і почав провокувати мене – тикати в обличчя фотоапарат та питати, навіщо я побила бабусь. Форест представився журналістом, я попросила його показати посвідчення, він почав мене ображати, говорив: я знаю, що ти робиш всі акції за гроші, це тебе Розенблат прислав до ветеранів», - розповіла Юлія Чепюк.

Дівчина викликала поліцію і збирається писати заяву за наклеп.

Детальніше дивіться у сюжеті

Юлія Чепюк та нардеп Борислав Розенблат (фото з фейсбук)

Як повідомляв Житомир.info, 23 березня у Житомирі кілька активістів, серед яких була і Юлія Чепюк, прийшли до приміщення обласної організації ветеранів України, де порвали портрети Сталіна та познімали радянську символіку.

 

Оплот русофільства у Житомирі. Он той комуністичний дідок-мухомор на третьму фото поліз до мене битися. Подробиці пізніше, а поки розбирається #МояНоваПоліція

Опубликовано Ulka Chepiuk 23 марта 2016 г.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі