Влада

Зі складу Житомирського міськвиконкому хочуть виключити Світлану Півоварову

30 March 2016, 15:36

Депутатська комісія з питань інфраструктури міста затвердила рекомендацію щодо доцільності перебування Світлани Півоварової у складі виконкому.

Про це перед початком засідання виконкому Житомирської міської ради 30 березня повідомив голова комісії Олег Черняхович (ВО «Свобода»).

«У нас в країні існує державна програма щодо ОСББ. У Житомирі проводиться багато семінарів, але у Житомирі є й багато ЖЕКів, які вважають, що треба зберегти свою територію. І тому деякими керівниками поширюється неправдива інформація щодо створення ОСББ та залякування людей, зокрема – ЖЕКи № 4 і №8. Позавчора у нас відбулася комісія. На ній була погоджена рекомендація розглянути питання про доцільності перебування Півоварової у складі виконкому. Ми вирішили дане питання винести на наступну сесію міськради», - сказав Черняхович.

Перший заступник мера Житомира Олексій Ясюнецький попросив не дискутувати на цю тему під час засідання міськвиконому, а розглядати питання порядку денного.

На засідання зареєструвалося 14 членів виконкому. Присутній і новий заступник мера Олександр Фещенко.

Нагадаємо, керівником приватного ЖЕКу №4 є депутат міської ради від Опозиційного блоку Володимир Тичина. Керівник приватного ЖЕКу №8 Світлана Півоварова раніше очолювала управління житлового господарства міської ради, членом міськвиконкому вона стала по «квоті» Опозиційного блоку.

Як повідомляв Житомир.info, кілька днів тому прес-служба Житомирської міської ради інформувала, що в будинках, які обслуговує ПП ВЖРЕП №8, була розповсюджена неправдива інформація щодо порядку створення ОСББ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі