Влада

На першому пленарному засіданні сесії Житомирської облради розглянуть більше 50 питань

31 March 2016, 08:59

Президія обласної ради на засіданні 30 березня прийняла рішення про те, що четверта сесія облради складатиметься з двох пленарних засідань.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

«Депутати одноголосно підтримали пропозицію голови обласної ради Анжеліки Лабунської не закривати сесію завтра, 31 березня, а продовжити її роботу у 20 числах квітня. Таке рішення було прийняте задля того, щоб не порушувати Закон України «Про доступ до публічної інформації», але разом з тим, щоб мати змогу розглянути всі питання, які опубліковані були на сайті обласної ради пізніше, ніж за 20 робочих днів до оголошеної дати проведення сесії. Члени президії – голови постійних комісій обласної ради та голови фракцій – розглянули основний перелік питань та перелік питань, які пропонується внести додатково. Це питання, що потребують невідкладного вирішення», - інформує прес-служба.

Зокрема, йдеться про п’ять проектів рішень, а саме: Про внесення змін до обласної Програми щодо виконання заходів Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на 2011-2016 роки, Про внесення змін до регіональної (комплексної) цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2013-2017 роки, Про обласну Програму забезпечення діяльності Центру допомоги учасникам АТО на 2016 – 2018 роки, Про внесення змін до Програми матеріально-технічного забезпечення частин, установ Збройних Сил України, Житомирського обласного військового комісаріату, Житомирського прикордонного загону, підрозділів Національної поліції України, Служби безпеки України, Національної гвардії України в Житомирській області, Про відмову у погодженні надання спеціальних дозволів на користування надрами.

На черговій сесії, що відбудеться 31 березня, депутатський корпус розгляне більше 50 питань порядку денного. Сесія розпочне роботу о 10 годині.

Як повідомляв Житомир.info, Анжеліка Лабунська запрошувала на сесію народних депутатів, але вони не приїдуть.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі