Влада

Цього року демобілізовані військові мають здати на склад на 10 речей менше

5 April 2016, 16:45

Цього року демобілізовані військовослужбовці мають здати на склад менше предметів, ніж торік.

Про це 5 квітня на брифінгу щодо актуальних питань демобілізації військовослужбовців повідомив начальник Центрального управління речового забезпечення Тилу Збройних Сил України полковник Юрій Гусляков, зазначається на сайті Міністерства оборони України.

«Тепер демобілізовані військовослужбовці не здають на склад військової частини і з ними звільняються в запас кашкет польовий, шапку зимову, шапку-феску, літній польовий костюм, утеплену куртку і утеплені польові штани, натільну білизну і теплу білизну, черевики з високими берцями і речовий мішок. Тобто, військовослужбовцям це видається в особисте користування», — зауважив полковник Юрій Гусляков.

За його словами, при звільненні в запас здається тільки інвентар, який відслужив вже більше двох років: спальний мішок, бронежилет, захисний шолом, казанок, фляга, гумові чоботи, окуляри та розвантажувальна система.

Полковник Юрій Гусляков наголосив на тому, що новий порядок користування майном був доведений до військ 1 березня, але оскільки не всі правильно сприйняли цю інформацію, повторили це роз’яснення 4 квітня.

Як повідомляв Житомир.info, президент України Петро Порошенко підписав Указ про звільнення у запас військовослужбовців, призваних під час так званої четвертої хвилі часткової мобілізації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі