Місто

У центрі Житомира жителі багатоповерхівок створили «Соборний квартал» і закрили двір воротами

8 April 2016, 16:18

Жителі чотирьох будинків у центрі Житомира створили ОСББ «Соборний квартал» та відмовляються від послуг ЖЕКу.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 8 квітня.

«Розглянувши звернення голови правління ОСББ «Соборний квартал» Крилова С.А. про прийняття жилих будинків №№3/2, 4, 5/1 по майдану Соборному та №3 по вул. Великій Бердичівській  в м. Житомирі в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Соборний квартал», відповідно до Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», Порядку передачі житлового комплексу або його частини з балансу на баланс, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.10.2002 №1521 «Про реалізацію Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив комунальному підприємству «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №3» Житомирської міської ради зняти з балансу жилі будинки №№3/2, 4, 5/1 по майдану Соборному та №3 по вул. Великій Бердичівській в м. Житомирі та передати їх в управління об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Соборний квартал», - йдеться у проекті рішення.

Нещодавно на в’їздах у спільний двір будинків ОСББ «Соборний квартал» з вулиці Київської, Великої Бердичівської та майдану Соборного встановили грати та ворота із замками.

Як повідомляв Житомир.info, на сайті міської ради 31 березня були опубліковані проекти рішень виконкому про зняття з балансу ЖЕКів трьох будинків, у яких створили ОСББ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі