Влада

Мер Житомира нагородив нагрудним знаком єдиного в Європі живого в’язня концтабору «Майданек»

8 April 2016, 16:56

Міський голова Сергій Сухомлин нагородив нагрудним знаком «Відзнака» чотирьох житомирян.

Розпорядження «Про нагородження нагрудним знаком «Відзнака» за заслуги перед містом, Подякою виконавчого комітету Житомирської міської ради» опубліковане на сайті Житомирської мерії.

«Відповідно до клопотання управління праці та соціального захисту населення Житомирської міської ради, управління освіти Житомирської міської ради, згідно протоколу засідання комісії з питань нагородження громадян та юридичних осіб за заслуги перед містом Житомиром відзнаками Житомирської міської ради та її виконавчого комітету від 07.04.2016 №9, рішення міськвиконкому від 24.03.2005 № 213 «Про Почесну грамоту, Грамоту, Подяку, цінний подарунок виконавчого комітету Житомирської міської ради», рішення міськвиконкому від 09.06.2005  № 407 «Про затвердження в м. Житомирі нагрудного знака «Відзнака», рішень Житомирської міської ради від 28.12.2015 № 34 «Про затвердження Програми забезпечення здійснення нагородження на 2016-2017 роки», від 28.12.2015 №42 «Про міський бюджет на 2016 рік»

1.Нагородити нагрудним знаком «Відзнака» за заслуги перед містом з нагоди Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів:

Бржезицького Франца Карловича, єдиного в Європі живого в’язня концтабору «Майданек»

2. Вручити вітальну адресу за активну участь у громадській роботі та патріотичному вихованні молоді та з нагоди відзначення 80-річчя від дня народження: Криваковському Віктору Івановичу, члену правління Житомирської обласної громадської організації «Захист дітей війни»

3. Нагородити Подякою виконавчого комітету Житомирської міської ради:

3.1. За багаторічну працю, сумлінне виконання службових обов’язків та особистий внесок у розвиток дошкільної освіти міста та з нагоди відзначення 50-річчя від дня народження: Тонковид Людмилу Леонідівну, головного спеціаліста управління освіти Житомирської міської ради

3.2. За багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та як учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у 1986 році: Гонсецького Олега Євгеновича, інженера з охорони праці управління освіти Житомирської міської ради», – йдеться у розпорядженні.

Як повідомляв Житомир.info,громадянку Королівства Данії, уродженку м. Житомира, волонтера, засновника Українсько-данської волонтерської спілки «Збережи Україну» Блаженко Олену Петрівну посмертно нагородили нагрудним знаком «Відзнака» за заслуги перед містом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі