Місто

Валентина Фасоля виграла тендер на проведення стерилізації та евтаназії житомирських собак

11 April 2016, 09:34

Комунальне підприємство «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міськради у квітні 2016 року провело тендер на закупівлю ветеринарних послуг з кастрації, стерилізації та евтаназії безпритульних тварин.

Оголошення про результати відкритих торгів опубліковане на офіційному сайті Державних закупівель.

Протягом 2016 року планується провести 777 операцій з кастрації, 520 операцій зі стерилізації та 650 операцій з евтаназії (умертвіння) безпритульних собак.

Переможцем відкритих торгів стала фізична особа-підприємець Фасоля Валентина Павлівна з пропозицією в 607,2 тис. грн., а саме: 1) кастрація - 298,00 грн/операція, 2) стерилізація - 360,00 грн/операція, 3) евтаназія - 290,00 грн/операція. Дата акцепту – 6 квітня 2016 року, місце поставки - за місцезнаходженням учасника-переможця конкурсних торгів.

Єдиним конкурентом ФОП Фасолі була міська державна лікарня ветеринарної медицини в м. Житомирі, яка запропонувала дещо вищі ціни по двом з трьох пунктів.

Як пояснив Житомир.info куратор проекту «Центр захисту тварин» у Житомирі Олег Корх, під евтаназією тварин слід розуміти умертвіння тільки безнадійно хворих собак.

«Я розмовляв з Валентиною Фасолею. Евтаназії піддаватимуться тільки ті собаки, яких не можна вилікувати. Більш того, після відкриття Центру захисту тварин міська рада зможе отримати ліцензію на проведення ветеринарних послуг, і відпаде потреба у проведенні тендерів», - пояснив Олег Корх.

Нагадаємо, Валентина Фасоля - доктор ветеринарних наук.

Як повідомляв Житомир.info, куратори створення у Житомирі Центру захисту тварин планують вирішити проблему вуличних собак за 5-7 років. Нещодавно Романівська селищна рада «полякала» людей відловом та умертвінням бродячих тварин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі