Влада

Житомирська ДФІ тепер буде у складі Північного офісу Держаудитслужби

12 April 2016, 15:20

Кабмін утворив міжрегіональні територіальні органи Державної аудиторської служби.

Відповідна постанова від 6 квітня 2016 року опублікована на Урядовому порталі.

«Уряд прийняв рішення про скорочення та реорганізацію територіальних органів Державної фінансової інспекції України. Відповідну постанову ухвалено на виконання рішення про створення Державної аудиторської служби. Зокрема, згідно з документом, на базі 27 територіальних державних фінансових інспекцій буде створено 5 міжрегіональних територіальних органів Держаудитслужби. Кадровий склад створених територіальних органів буде оновлено з урахуванням результатів оцінювання компетентності працівників. Нагадаємо, що реорганізація Державної фінансової інспекції у Державну аудиторську службу, розпочата в жовтні 2015 року», - йдеться у поясненні до документу.

Кабінет Міністрів постановив утворити як юридичні особи публічного права п’ять міжрегіональних територіальних органів Державної аудиторської служби: Північний офіс, Північно-східний офіс, Південний офіс, Західний офіс та Східний офіс.

Територіальні органи Державної фінансової інспекції будуть реорганізовані шляхом приєднання до відповідних міжрегіональних територіальних органів.

Зокрема, до складу Північного офісу увійдуть реорганізовані Держфінінспекції у Вінницькій, Житомирській, Київській, Черкаській, Чернігівській областях та ДФІ в м. Києві.

Зараз обов’язки начальника Держфінінспекції в Житомирській області виконує Людмила Петрівна Костюк.

Як повідомляв Житомир.info, в січні минулого року народний депутат від Житомира Борислав Розенблат звертався до голови Державної фінансової інспекції України та до голови комітету ВР з питань протидії і запобігання корупції з проханням люструвати керівника ДФІ Житомирської області Людмилу Костюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі