Влада

В патрульній поліції Житомира служать підприємці, вчителі, економісти та колишня артистка хорової капели «Орея»

13 April 2016, 10:40

В патрульній поліції Житомира служать люди, які до цього мали різні цивільні професії, є навіть колишня артистка відомої житомирської хорової капели «Орея».

Про це в інтерв’ю Житомир.info розповів начальник патрульної поліції Ігор Гусак.

«Служать дуже різні люди – юристи, філософи, підприємці, домогосподарки, вчителі, економісти. Наприклад, є інспектор поліції, яка раніше працювала артистом академічної хорової капели «Орея», також є дівчина, у якої сім дітей. Це дуже добре, що такі різні люди найшли себе в новій патрульній поліції, зібрались в одній структурі з метою захисту свого суспільства, вони повірили в цю реформу», - сказав Ігор Гусак.

Начальник патрульної поліції розповів, що ранок житомирських копів починається з кави.

«Ранок починається з кави. О 6.50 ранку проходить шикування роти, перевірка зовнішнього вигляду, інструктаж по роботі, перевірка законодавчої бази. З приблизно 7.10 до 7.50 – перевірка на стан здоров’я особового складу, отримання спецзасобів та зброї і о 8 годині – доведення наказів, вказівок перед заступанням на службу, прийняття автомобілів та виїзд на лінію патрулювання. Патрулювання триває 12 годин, з 8 ранку до 20.00, і потім з 20.00 до 8 ранку заступає інша рота», - пояснив Ігор Гусак.

Повністю програму «Діалоги» з начальником управління патрульної поліції м.Житомира дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info22 березня патрульні поліцейські склали присягу на вірність українському народу і в той же день вийшли на патрулювання житомирських вулиць, з 229 патрульних 32 – жінки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі