Культура

У Житомирі на місці колишнього катка у ФОЦі відбувся дитячий танцювальний фестиваль

16 April 2016, 14:35

У розважальному комплексі ФОК у Житомирі, на місці, де не так давно була ковзанка, 16 квітня відбувся фестиваль спортивно-бального танцю «Тріумф».

Його організатором виступила Житомирська обласна дитячо-юнацька громадська організація «Центр танцювального та вокально-інструментального розвитку», співорганізатором – клуб спортивно-бального танцю «Колібрі».

«Це не конкурс і не змагання, а демонстрація здобутих вмінь та навичок маленьких танцюристів, які від трьох місяців до трьох років навчалися у наших тренерів. Тому переможцями будуть всі – кожен учасник фестивалю отримає медаль за участь», - розповіли організатори.

У заході взяли участь вихованці близько 10 дитячих садочків Житомира та чотирьох стаціонарних танцювальних залів при школах та підліткових клубах.

Нагадаємо, розважальний комплекс ФОК на Польовій відкрився у 2008 році. У вересні 2015 року в інтерв’ю Житомир.info тоді ще кандидат в мери Житомира Сергій Сухомлин розповів, що вклав у будівництво та реконструкцію ФОКу близько 30 мільйонів гривень (на той час - близько 6 мільйонів доларів власних та кредитних коштів), а щоліта каток давав 100 тисяч гривень збитку через дорогу електроенергію. 

Такий вигляд мав каток у ФОЦі у 2010 році (фото з архіву редакції):

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі