Влада

Житомирська міська рада оголосила конкурс на посади муніципальних інспекторів

19 April 2016, 12:00

Житомирська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантних посад та шукає 21 муніципального інспектора.

Інформація про конкурс опублікована на сайті Житомирської міської ради.

«Виконком Житомирської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування», – йдеться у повідомленні.

Житомирська міська рада шукає:

головного спеціаліста, бухгалтера інспекції державного  архітектурно-будівельного контролю міської ради

Вимоги до кандидатів: повна вища освіта економічного, бухгалтерського спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;  стаж роботи  за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на керівних посадах не менше 3 років чи стаж роботи за фахом у бюджетних установах не менше 5 років; вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

заступника начальника інспекції державного  архітектурно-будівельного контролю міської ради, завідувача сектору по проведенню перевірок

Вимоги до кандидатів: повна вища освіта будівельного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;  стаж роботи  за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на керівних посадах не менше 3 років чи стаж роботи у сфері містобудування, будівництва та архітектури  не менше 5 років; вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

головного спеціаліста сектору по проведенню перевірок інспекції державного  архітектурно-будівельного контролю міської ради ( 2 посади)

Вимоги до кандидатів: повна вища освіта будівельного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;  стаж роботи  за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 3 років чи стаж роботи у сфері містобудування, будівництва та архітектури  не менше 5 років; вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

провідного спеціаліста контрольно-аналітичного відділу міської ради

Вимоги до кандидатів: повна вища економічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;  стаж роботи  за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді спеціаліста 1 категорії не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах  не менше 2 років; вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

спеціаліста  1 категорії муніципальної інспекції  міської ради  ( 21 посада)

Вимоги до кандидатів: вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;  стаж роботи  за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді спеціаліста 2 категорії  чи стаж роботи за фахом в інших сферах, як правило, не менше 1 року.

начальника відділу господарського забезпечення  міської ради

Вимоги до кандидата: повна вища освіта  за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом  на керівних посадах в інших  сферах  не менше 5 років.

головного спеціаліста управління освіти міської ради

Вимоги до кандидатів: повна вища педагогічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;  стаж роботи  за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом  не менше 3 років; вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

Як повідомляв Житомир.info, Сергій Сухомлин розповів про те, що зовсім скоро буде створена муніципальна інспекція, і 5-6 травня проходитиме конкурс на начальника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі