Влада

Президент з нагоди роковин аварії на ЧАЕС нагородив орденами трьох жителів Житомирської області

26 April 2016, 18:36

Петро Порошенко нагородив орденами трьох жителів Житомирської області за особистий внесок у подолання наслідків аварії на ЧАЕС.

Відповідний указ від 25 квітня опублікований на сайті президента.

«За значний особистий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, виявлені самовідданість і високий професіоналізм, багаторічну плідну громадську діяльність та у зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи», - зазначається у документі.

Президент постановив нагородити:

орденом «За заслуги» ІІІ ступеня – ВИГІВСЬКОГО Сергія Миколайовича, директора Центру соціально-психологічної реабілітації населення та його інформування з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, Житомирська область;

орденом «За мужність ІІІ ступеня – ТАТАРЧУКА Адама Павловича, ветерана органів пожежної охорони, Житомирська область; ШЕРЕМЕТА Анатолія Йосиповича — пенсіонера, Житомирська область.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира Сергій Сухомлин 22 квітня підписав розпорядження про нагородження Почесними грамотами учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. У Житомирі в переддень 30 роковин аварії на ЧАЕС люди запалили свічки у пам‘ять про загиблих ліквідаторів, а 26 квітня о 10.00 розпочалися пам'ятні заходи з нагоди 30-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі