Влада

У житомирському управлінні ДФС звільнили майже третину працівників, решта чекають на підвищення зарплат

27 April 2016, 17:02

У рамках реорганізації в Головному управлінні Державної фіскальної служби в Житомирській області вже скорочені 29% працівників, або 348 осіб.

Про це 27 квітня на прес-конференції за підсумками роботи у 1 кварталі 2016 року розповів начальник ГУ ДФС служби в Житомирській області Олександр Лавров.

«Процедура реорганізації структури та скорочення штату ще триває. На жаль, по структурним підрозділам Головного управління були скорочені 348 штатних одиниць, або 29%. Я кажу, на жаль, але це вимога сьогодення. Скорочення пройшло хоч і важко, але я вважаю, результативно. Не вдалось зберегти фаховий склад, бо є певні обставини, які не дозволили цього зробити, але я вважаю, що на сьогоднішній день залишились кращі представники державної фіскальної служби», - сказав Лавров.

Він також повідомив, що замість 11 податкових інспекцій в області залишилося всього 6, і процедура об’єднання ДПІ ще триває. Через реорганізацію структури значно збільшилося навантаження на податківців, однак їхня заробітна плата ще не зросла.

«Ми – державні службовці, і отримуємо заробітну плату із державного бюджету. Тому всі збільшення або зменшення ставок заробітних плат зразу з’являються на офіційний сайтах соціальних міністерств і, звичайно, нашому. Ще не було ніяких офіційних документів щодо збільшення заробітних плат, але ми на це сподіваємось, тому що навантаження збільшилось, і треба утримати людей на цих посадах для виконання обов’язків. Це питання буде вирішувати Кабінет Міністрів», - сказав керівник податкової.

Як повідомляв Житомир.info зі слів нового керівника Житомирської об'єднаної державної податкової інспекції Володимира Луговського, в ОДПІ скоротили 46% працівників, однак решті співробітників збільшили оклади. У березні 2016 року в рамках реорганізації у керівника ГУ ДФС Олександра Лаврова стало на одного заступника менше.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі