Влада

У керівника ГУ ДФС у Житомирській області Олександра Лаврова стало на одного заступника менше

18 March 2016, 17:19

 У начальника Головного управління ДФС у Житомирській області Олександра Лаврова з 18 березня 4 заступника замість п’яти: з розділу «керівництво» на сайті Головного управління ДФС у Житомирській області зникли дані про заступника начальника Ігоря Вандьо.

Станом на 16.30 у списку заступників начальника житомирської податкової – два перших заступника (Іван Гілета і Наталія Новоженіна) і два заступника (Ірина Свєтяш і Катерина Риженкова).

На сайті ГУ ДФС 18 березня нформації про звільнення чи призначення Ігоря Вандьо на іншу посаду немає.

Згідно з документом під назвою «Структура Головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області», розміщеним на офіційному сайті податкової, до складу керівництва управління мають входити начальник управління, його перший заступник та заступник.

У прес-службі Головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області повідомили, що офіційна інформація про зміни в штатному розкладі управління буде розміщена на сайті відомства з 21 березня.

Нагадаємо, Ігор Вандьо був призначений заступником начальника головного управління ДФС в Житомирській області 3 грудня 2014 року. Після відсторонення у серпні 2015 року Лілії Куришко від виконання обов’язків керівника ГУ ДФС в Житомирській області виконував обов'язки начальника ГУ. 

Як повідомляв Житомир.info, на прес-конференції 3 лютого Олександр Лавров заявляв про реорганізацію структури та скорочення однієї штатної одиниці в керівному складі управління.

Керівництво ГУ ДФС в Житомирській області. Скрін 18 березня

Станом на 4 лютого 2016 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі