Місто

На місці скандального МАФу на Старому Бульварі у Житомирі хотіли встановити «точку» для продажу квартир

6 May 2016, 10:02

У Житомирі на Старому Бульварі біля центрального стадіону 5 травня хотіли встановити тимчасову споруду для продажу квартир в будинку, який будуватимуть по вулиці Синельниківській  (колишня вул. Дитячої Комуни).

Про це  Житомир.info розповів керівник КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвинський.

«Заїхала будівельна організація, яка буде будувати будинок на вулиці Дитячої Комуни, і хотіли поставити якусь тимчасову споруду по продажі цих квартир. Ми вчасно побачили і зупинили вигрузку, дали їм припис і вони погрузили все назад і поїхали. Вони не представлялись, там були тільки робочі, які вигружали, і ми змогли їм дати припис, була поліція. Ми зв’язалися з Черкасовою, вона сказала, що ніяких дозволів і паспортів-прив’язок не давала, ми зупинили всі роботи», – зазначив Юрій Юзвинський.

Нагадаємо, 20 лютого на Старому Бульварі у Житомирі завершили демонтаж скандального МАФу. Через кілька днів власник кіоску Роман Кучер виступав на сесії міськради і звинувачував владу в незаконному знищенні МАФу, а 8 березня знову виставив намет і столики на Старому Бульварі.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 16 березня депутати проголосували за будівництво у Житомирі двох  багатоквартирних будинків для учасників АТО - добровольців і працівників СБУ. Мер Сергій Сухомлин  зазначив, що ділянка по вулиці Дитячої Комуни (зараз - вул.Синельниківська) свого часу була передана Службі безпеки України.

Фото прес-служби КП «Інспекція з благоустрою»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі