Місто

У Житомирі 29 травня хочуть провести традиційний «Велодень»

6 May 2016, 10:14

У Житомирі в неділю, 29 травня, хочуть провести традиційний спортивний захід «Велодень-2016».

Про це йдеться у відповідному проекті рішення виконавчого комітету Житомирської міськради.

Виконком планує доручити управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту,  культури та освіти  спільно з навчально-виховними, позашкільними закладами й громадськими організаціями забезпечити проведення 29 травня 2016 року у м. Житомирі спортивного заходу  «Велодень-2016», а також рекомендувати управлінню патрульної поліції в м. Житомирі встановити пости на перехрестях вулиць за маршрутом велопробігу та надати спецтранспорт для супроводу велосипедистів.

Учасників велопробігу супроводжуватиме санітарний автомобіль.

Згідно з додатком, збір учасників відбуватиметься на Старому бульварі,  біля арки парку культури, з 10.00 до 11.00 години.

Колона велосипедистів рухатиметься з 11.00 до 13.00 години за маршрутом:  Старий бульвар – вул. В. Бердичівська – Соборний майдан – вул. Перемоги – вул. Домбровського – вул. Покровська (колишня Щорса) – вул. Київська – вул. Вокзальна – вул. Шевченка – вул. В. Бердичівська – Старий бульвар – арка.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році  участь у «Велодні» в Житомирі взяли близько семисот велосипедистів. 10 травня о 14.00 у Житомирській міській раді відбудеться чергове засідання виконавчого комітету.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі