Економіка

Для житомирської поліції охорони закуплять 78 пістолетів по 5,2 тис. грн кожний

6 May 2016, 13:06

 Управління поліції охорони в Житомирській області (колись – Державна служба охорони), розташоване за адресою пров. Львівський, 4 в Житомирі, закупить 78 одиниць вогнепальної зброї.

Оголошення про результати торгів розміщене на сайті Державних закупівель.

Закупівля проводилася у вигляді переговорної процедури, тобто, в одного учасника, і цим учасником визначене казенне науково-виробниче об’єднання «Форт» МВС України з міста Вінниця.

Предмет закупівлі  - «Зброя та боєприпаси та їхні частини» («Легка вогнепальна зброя» (Пістолети). За 78 пістолетів модифікації Форт-17 поліція охорони заплатить 406,6 тис. грн, ціна за один пістолет складає  5 214 грн.

Рішення про застосування переговорної процедури закупівлі було прийняте 26 квітня 2016 року, дата акцепту – 4 травня.

У документації зазначається, що необхідність проведення переговорної процедури обґрунтовується відсутністю конкуренції на ринку зброї України та Статутом Казенного науково-виробничого об’єднання «Форт» МВС України, де зазначено: «серійне виробництво бойової вогнепальної, мисливсько-спортивної, пневматичної, спеціальної, газової, холодної зброї, інших виробів військового призначення, боєприпасів тощо, які пройшли у встановленому порядку випробування і сертифікацію», а також потребою здійснити додаткову закупівлю товару у того самого постачальника з метою уніфікації, стандартизації або забезпечення сумісності з наявними товарами (…).

Посадовою особою, відповідальною за проведення закупівлі, вказаний начальник відділу Управління поліції охорони в Житомирській області Фещенко Вячеслав Петрович.

Термін поставки зброї - протягом 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, Управління поліції охорони в Житомирській області охоронятиме Житомирський обласний краєзнавчий музей та його філії в 4-х населених пунктах, а також музей коштовного і декоративного каміння у селищі Володарськ-Волинський Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі