Події

У селі під Житомиром перед поминальною неділею жінка викрала у сусідів сотню вазонів

9 May 2016, 12:36

51-річна жителька с. Довжик Житомирського району викрала у свого сусіда близько сотні вазонів з квітами.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«8 травня до Житомирського районного відділення поліції звернувся 59-річний житель с. Довжика із заявою про крадіжку. За словами чоловіка, упродовж останніх кількох тижнів з його парника було викрадено декоративні рослини: 60 вазонів з петуніями та ще 39 – з сурфініями. Сума збитку склала близько 6,5 тисяч гривень», - інформує поліція.

Правоохоронці провели низку спеціальних заходів на місці події та з’ясували, що до вчинення крадіжки причетна 51-річна односельчанка заявника. Жінка у скоєному зізналася. Розпочато досудове розслідування.

Поліція уточнює, що злодійці, яка збиралася заробити на чужій праці, загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, 8 травня, через тиждень після Пасхи, православні відзначили поминальну неділю. 

Як повідомляв Житомир.info,  в лютому 2015 року на в'їзді в Житомир затримали чотирьох молдаван на Audi, які обікрали два приватних будинки в Довжику. Для житомирських вулиць хочуть закупити 1,5 тисячі квітів у горщиках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі