Влада

НАБУ обиратиме новий склад Ради громадського контролю, житомиряни вже можуть надсилати документи

11 May 2016, 12:25

10 травня 2016 року розпочався прийом документів претендентів на участь у відкритому конкурсі з обрання нового складу Ради громадського контролю при НАБУ (далі – РГК).

Відповідне оголошення розміщено на офіційному сайті бюро.

«15 представників РГК буде обрано шляхом відкритого інтернет-голосування 2 червня 2016 року. Своїх кандидатів для участі в конкурсі з формування складу РГК можуть подавати громадські об'єднання, статутна діяльність яких пов'язана із запобіганням та протидією корупції. Деталі організації та проведення голосування визначені Указом Президента України №272/2015 «Питання Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України», ознайомитися з яким можна на сайті Бюро», - йдеться у повідомленні на сайті Національного антикорупційного бюро.

Документи на участь у конкурсі приймаються в електронному вигляді на адресу rada@nabu.gov.ua до 19 травня 2016 року включно.

Результати рейтингового Інтернет-голосування та новий склад РГК будуть опубліковані на офіційному сайті НАБУ 6 червня 2016 року.

Нагадуємо, Рада громадського контролю при НАБУ відповідно до Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України» забезпечує прозорість та цивільний контроль за діяльністю Бюро. Члени РГК обираються раз на рік і входять до складу конкурсних та дисциплінарної комісій НАБУ. Членів діючого складу РГК було обрано шляхом інтернет-голосування 5 червня 2015 року.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року житомирська журналістка Ірина Ярмоленко, яка зараз – депутат міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка, подавала документи до складу Ради громадського контролю при НАБУ: за результатами рейтингового голосування вона посіла 43 місце з 48 кандидатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі