Влада

Депутатська комісія Житомирської облради розглядала виділення більше 1 млн грн на ліки та зубопротезування «чорнобильців»

11 May 2016, 14:45

Депутатська комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів Житомирської облради розглядала питання виділення з бюджету більше мільйона гривень на придбання медикаментів та зубопротезування «чорнобильців».

Звернення щодо виділення бюджетних коштів були першим питанням на засіданні комісії 11 травня.

Зокрема, департамент праці та соціального захисту населення ОДА пропонував виділити кошти аптечній установі обласної клінічної лікарні ім.О.Ф.Гербачевського для забезпечення медикаментами громадян, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, на період лікування у даному закладі (727 тис. 691 грн) та обласному стоматологічному об’єднанню для надання послуг з безоплатного (пільгового) зубопротезування зазначеної категорії громадян (376 тис. 667 грн). Комісія підтримала цю пропозицію та проголосувала за те, щоб спрямувати звернення до бюджетної комісії. Таке ж рішення було і щодо пропозиції депутата облради Віталія Науменка (фракція УКРОП) виділити 100 тис.грн Коростенській стоматполіклініці для придбання стоматологічної установки та медичних інструментів.

Постійна депутатська комісія, яку очолює голова фракції УКРОП Рустам Раупов, також підтримала звернення обласної організації «Громадський рух «Народний контроль» щодо виділення 120 тис.грн обласній дитячій лікарні на закупівлю штучних кришталиків для дітей.

У порядку денному засідання є й кадрові питання – продовження та розірвання контрактів з керівниками комунальних установ та організацій медичного спрямування.

Як повідомляв Житомир.info, 19 травня відбудеться друге пленарне засідання сесії Житомирської обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі