Влада

Управління ДФС у Житомирській області похвалилося гарною антикорупційною роботою: ефективність – 50 балів з 50

12 May 2016, 11:16

Оцінка ефективності роботи органів ДФС у Житомирській області за квітень цього року складає 50 балів із максимальних 50.

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області в інформації щодо результатів роботи антикорупційного сервісу «Пульс».

«На телефонну лінію сервісу «Пульс» протягом січня-квітня 2016 року надійшло 28 звернень. Основними питаннями, з якими зверталися громадяни, були: подача звітності та реєстрації накладних – 10; реєстрація платником єдиного податку – 2; система електронного адміністрування ПДВ – 9; робота органів ДФС – 6; корупційні дії – 1. На всі звернення, що надійшли на сервіс «Пульс», було надано ґрунтовні відповіді без порушень контрольних термінів», - зазначають податківці.

Антикорупційний сервіс «Пульс» з єдиним телефонним номером (044) 284-00-07 створено з метою оперативного реагування на звернення громадян щодо роботи ДФС. «Гаряча лінія» цілодобово приймає скарги та пропозиції з приводу роботи служби, а також заяви щодо корупційних дій працівників інспекцій та митних постів.

«Слід зазначити, що оцінка ефективності роботи органів ДФС у Житомирській області за квітень 2016 року складає 50 балів із максимальних 50, так як картки прийняті в роботу без порушення строку; не порушено терміни розгляду карток; відсутні картки для повторного розгляду; відсутній тиск на заявників після звернення на «Пульс» та відсутні звернення, пов’язані з корупційними діями працівників органів ДФС області», - інформує сектор комунікацій ГУ ДФС.

Як повідомляв Житомир.info, у 1 кварталі 2016 року за матеріалами перевірок підрозділів відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Житомирській області прокуратура внесла до ЄРДР 4 кримінальних провадження за фактами зловживання службовим становищем працівниками податкових органів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі