Влада

Житомирський виконком зекономив майже півмільйона гривень на закупках через ProZorro

14 May 2016, 17:01

Виконавчі органи Житомирської міської ради витратили на закупівлю товарів та послуг через систему електронних закупівель ProZorro 6,6 млн грн, економія склала 400 тисяч гривень.

Про це на своїй сторінці у Facebook 13 травня написав директор департаменту економічного розвитку Житомирської міськради Микола Костриця.

«Станом на 13.05.2016 в системі Прозорро виконавчими органами Житомирської міської ради – розпорядниками бюджетних коштів зареєстровано закупівель товарів та послуг на суму понад 6,6 млн грн. Завершено 79 закупівель на суму 2,3 млн.грн, економія складає 400 тис.грн. Завдяки запровадженню електронних закупівель планується укладання договорів на суму 3,5 млн.грн, що дасть змогу зекономити близько 1 млн грн», - написав Костриця.

Також директор департаменту повідомляє про випадки, коли закупівля не відбулась.

«Це 47 випадків на суму 876 тис.грн (папір, паливно-мастильні матеріали, металовироби електричне устаткування). Через систему Прозорро закуповують папір офісний, канцелярські товари, паливно-мастильні матеріали, фарби, цифрове обладнання, будівельні матеріали, медикаменти, продукти харчування та інше», - пише Микола Костриця.

Як повідомляв Житомир.info, КУ «Центральна міська лікарня №1» м. Житомира зможе зекономити близько 19 тисяч гривень на придбанні засобів догляду та гігієни через систему ProZorro.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі