Влада

Юні спортсмени з Житомирської області зможуть поїхати на відпочинок до «Молодої гвардії»

17 May 2016, 17:29

За ініціативи Міністра молоді та спорту Ігоря Жданова в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» відбудеться Олімпійська зміна. Юні спортсмени з Житомирської області також зможуть поїхати на відпочинок до Одеси.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«З 14 липня по 3 серпня 200 найкращих вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл відпочинуть на березі Чорного моря. За домовленістю з Міністерством соціальної політики юні спортсмени отримають пільгові путівки безкоштовно або з частковою оплатою у розмірі 20, 30 чи 50 відсотків вартості путівки», – йдеться у повідомлення

Начальник управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлана Гресь розповіла Житомир.info, що від області в «Молоду гвардію» поїдуть спортсмени віком від 7 до 17 років.

«У «Молодій гвардії» має бути серпнева зміна, нам ще Мінсоцполітики має додатково прислати інформацію, згідно яких критерій ми маємо відбирати спортсменів. Нам на область буде тільки 8-10 путівок, тому що я вчора була в міністерстві на нараді ці питання розглядалися. На всю Україну 200, а якщо розділити по регіонам, то ось такі показники виходять. Це не будуть ті діти, які їдуть на олімпіаду, це будуть ті, хто показує високі досягнення в спорті від області з 7 до 17 років. Зміна попадає в серпні», – розповіла Світлана Гресь.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2014 року на відпочинок в Український дитячий центр «Молода гвардія» (м. Одеса) їздили 27 дітей з Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі