Влада

Приватна фірма більше не буде охороняти Житомирське управління Держгеокадастру

18 May 2016, 09:52

Державне підприємство «Житомирський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», в приміщенні якого знаходиться головне управління Держгеокадастру у Житомирській області, припиняє договір про надання послуг охорони з приватною фірмою «Золоті леви 2014».

У розпорядженні Житомир.info є лист на ім’я директора ТОВ «Золоті леви 2014».

«Відповідно до пункту 4.2.3  договору Державне підприємство «Житомирський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» звертається до Вас із клопотанням достроково припинити дію Договору про надання послуг із охорони від 12.05.2016 р. з 17.05.2016р.» – йдеться в листі.

Нагадаємо, 13 травня у приміщенні Житомирського управління Держгеокадастру змінили охорону, а новий заступник начальника приїхав з «бодігардами». 17 травня біля управління Держгеокадастру у Житомирській області сталися сутички між АТОшниками та приватними охоронцями.

Як повідомляв Житомир.info, 17 травня акція протесту біля Житомирського Держгеокадастру закінчилась бійкою, поліція затримала приватних охоронців. Голова Житомирської ОДА Сергій Машковський прокоментував ситуацію і зазначив, що заступник начальника Житомирського Держгеокадастру Олег Кудря залишить свою посаду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі