Економіка

Для шкіл та дитсадків Житомира на 321 тис. грн накуплять протипожежних дверей

24 May 2016, 17:24

Управління освіти Житомирської міськради збирається закупити 53 протипожежних дверей для шкіл та дитсадків міста.

Тендер на придбання дверей проведений у травні 2016 року, переможцем визнана житомирська  компанія «Спецрембуд», - йдеться в оголошенні на сайті Державних закупівель.

За 53 дверей – по одним у 32 дитсадки і 18 шкіл, і троє дверей у ЗОШ №21, –– збираються заплатити 321 тис. грн. Конкурент переможця – житомирська фірма «Пожсервіс» - пропонував товар на 26 тис. грн дорожче.

У техвимогах йдеться, що металеві протипожежні  двері повинні мати межу вогнетривкості 60 хвилин та частоту відкривання до 10000 циклів.

Як уточнили Житомир.info в управлінні освіти Житомирської міськради, двері мають встановлюватися на головному розподільчому щиті, через який заклади забезпечуються електроенергією. Кошти на закупівлю виділені з міського бюджету Житомира. Терміном постачання товару вказаний травень-грудень 2016 року, однак в управлінні очікують, що постачальник поставить двері до вересня цього року.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно виконавчий комітет Житомирської міської ради провів онлайн-аукціон на закупівлю 21 протигаза марки ГП-7 трьох розмірів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі