Влада

Житомирська міськрада збирається закупити у дніпропетровської фірми два десятки протигазів

14 April 2016, 10:00

Виконавчий комітет Житомирської міської ради провів онлайн-аукціон на закупівлю 21 протигаза марки ГП-7 трьох розмірів.

Про це йдеться в оголошенні на електронному сайті Рrozorro.

Аукціон був проведений у три раунди і завершився 13 квітня 2016 року. До останнього етапу були допущені 5 учасників. Київське ТОВ «Держпостач» запропонувало найвищу ціну – 18,8 тис. грн за комплект протигазів. Найнижча пропозиція виявилася в ТОВ«НПП «Защита Украины» з Дніпропетровська – 11,9 тис. грн при очікуваній вартості 19,3 тис. грн. За такої ціни орієнтовна вартість одного протигаза складає 566 гривень. Саме пропозиція дніпропетровської фірми зараз очікує рішення тендерного комітету.

У технічній документації йдеться, що комплект протигазу марки ГП-7 має складатися з лицьової частини (маски), коробки фільтрувально-поглинаючої металевої ГП-7К, плівки проти запітніння, манжети ущільнюючої, захисного трикотажного чохла та  сумки для протигазу.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська міська рада з 1 лютого перейшла на електронні закупівлі по системі ProZorro. У березні 2016 року виконком міськради в особі міського голови Сергія Сухомлина збирався придбати на онлайн-аукціоні 5 іменних наручних годинників в позолоченому корпусі з написом «Від міського голови м. Житомира».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі