Суспільство

У Житомирській області менше всіх хочуть до армії олевські бурштинокопачі, жителі Коростеня та ще двох районів

30 May 2016, 18:00

У Житомирській області найменше виявляють бажання служити за контрактом в Олевському, Червоноармійському, Лугинському районах та місті Коростень.

Про це з посиланням на дані військового комісаріату повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

Найбільше контрактників - у містах Новоград-Волинський, Бердичів, Житомир, а також в Андрушівському, Чуднівському та Малинському районах.

«Під час розширеної наради, яка відбулася 30 травня в ЖОДА, заступник військового комісара Олександр Рець повідомив, що завдання призову на військову службу за контрактом на ІІ квартал виконано на 84,5%. До кінця кварталу показник сягатиме 100% і більше. Також Олександр Рець поінформував, що багато хто відмовлявся від контрактної армії через те, що спочатку необхідно було проходити навчання, а вже потім був розподіл до військових частин. Зараз же військовослужбовців за контрактом направляють одразу до військової частини, де і визначають, чи потрібне їм навчання», - інформує сайт.

У нараді взяв участь голова Житомирської ОДА Сергій Машковський.

За інформацією військового комісаріату, на сьогоднішній день в області нараховується більше 13 тис. мобілізованих і більш як 7 тис. демобілізованих військовослужбовців.

Як повідомляв Житомир.info, 9 березня Сергій Машковський підписав розпорядження про військову службу за контрактом. У квітні 2016 року військовослужбовці Національної гвардії України спільно з поліцією влаштували «облаву» на копачів бурштину в Олевському районі Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі