Влада

Голова Житомирської ОДА відвідав дитячий будинок-інтернат для дівчат

1 June 2016, 17:20

1 червня, у рамках Міжнародного дня захисту дітей, голова облдержадміністрації Сергій Машковський відвідав Новоборівський дитячий будинок-інтернат для дівчат. Керівник області оглянув матеріально-побутові умови проживання вихованців закладу, а також ознайомився з дитячими роботами декоративно-прикладного мистецтва.

Про це Житомир.infoповідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

 «Сьогодні завдання держави, щоб всі діти отримували якісну освіту, кваліфіковане медичне обслуговування, реабілітаційні послуги, мали змогу спілкуватися з ровесниками. В області діє 4 дитячі будинки-інтернати, де на повному державному утриманні перебуває 331 дитина з особливими фізичними та розумовими потребами. Всі підопічні закладів забезпечені належною опікою і підтримкою», –зазначив голова ОДА.

Сергій Машковський разом з директором департаменту праці та соціального захисту населення ОДА Галиною Корінною, депутатами обласної ради та представниками місцевої влади привітали дітей зі святом.

«Сергій Машковський нагадав, що коли минулого разу відвідував цей навчальний заклад, то пообіцяв сприяти вирішенню проблемних питань з опаленням. Так, сесією обласної ради від 19 травня поточного року прийнято рішення щодо виділення додаткових коштів у сумі 988,6 тис. грн на проведення капітального ремонту тепломережі, зокрема, придбання твердопаливного котла та генератора. Насамкінець керівник області подякував педагогам та працівникам інтернату за їхню працю та терпіння і передав у подарунок закладу новий холодильник, а дітям – солодощі», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області за 1,5 млн грн реконструювали центр розвитку дитини.

Фото прес-служби Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі