Влада

Голова Житомирської ОДА просить повідомляти в поліцію про «благодійників», які просять кошти від його імені

2 June 2016, 19:32

Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський звернувся до правоохоронних органів з проханням вжити заходів щодо можливого факту фінансових махінацій з боку невідомих осіб.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Невідомі особи просять у підприємців області кошти начебто на благодійні цілі – оплату на прожиття дітей-переселенців, допомогу дітям, учасникам АТО, представляючись помічником голови», - інформує прес-служба.

«Я нікого не уповноважував спілкуватися від мого імені щодо збору будь-якої допомоги в тих чи інших цілях. Закликаю всіх одразу повідомляти правоохоронні органи про такі звернення. Сподіваюся на швидку реакцію правоохоронців, адже нам відомі рахунки та контактні дані цих осіб», – цитує Сергія Машковського прес-служба ОДА.

«Невідомі особа вже зверталася до підприємців щодо перерахування коштів для дітей-переселенців з Луганської області в сумі 27 тисяч гривень, представляючись помічниками Машковського Сергія Олександровича. Також неіснуючим благодійним фондом «Країна єдина» було розіслано листи щодо збору благодійної допомоги на банківський рахунок нібито від керівництва області. Керівником фонду представилася Пашкіна Л.М.  Голова ОДА закликає жителів Житомирщини бути пильними і одразу повідомляти правоохоронців про людей, які звертаються від його імені і просять фінансову допомогу», - повідомляє прес-служба ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2015 року житомирський губернатор просив міліцію розібратися з його «помічниками-волонтерами».

Звернення фонду «Країна єдина»:

Скрін-копія Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі