Події

Наслідки перестрілки на бурштинових копальнях в Житомирській області: 3 поранених, 9 затриманих, перевернуті авто

3 June 2016, 13:59

На місце перестрілки на нелегальних копальнях в Олевському районі 3 червня прибув начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

«За попередньою інформацією, уранці поблизу с. Обище Олевського району сталася сутичка між місцевими жителями та приїжджими особами. Нині на місце події виїхали і працюють керівник Головного управління Нацполіції Житомирщини В’ячеслав Печененко, слідчо-оперативні групи ГУНП і Олевського відділення поліції та представники спецпідрозділу. Їх завдання – урегулювати ситуацію та не допустити порушень правопорядку. Триває з’ясування усіх обставин події та встановлення її учасників», - йдеться в оновленій інформації поліції.

Нагадаємо, конфлікт стався після приїзду близько 30 невідомих осіб на 8 автомобілях без номерних знаків. У результаті сутички троє невідомих в лікарні, 4 авто без номерів розбиті. Правоохоронці затримали 9 невідомих осіб. 

Як повідомляв Житомир.info, у селі Обище Олевського району Житомирської області відбулася перестрілка між представниками заїжджих бандитських формувань та місцевим населенням.

Фото зі сторінки у Facebook Олександра Ніколайчука

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі