Влада

Президент Порошенко про ситуацію на Житомирській кондитерській фабриці: Я розберусь

4 June 2016, 15:25

Президент України Петро Порошенко вважає, що вирішення конфлікту на Житомирській кондитерській фабриці можливе лише через суд.

Про це він сказав під час прес-конференції у Києві 3 червня.

Відповідаючи на питання, президент підкреслив, що не знає деталей конфлікту, але сподівається, що його вирішать в правовому полі.

«Якщо відверто, я можу вам сказати – я не знаю ситуації в Житомирі. Але я точно знаю, що з обох сторін існує проблемна правова позиція. І в даному випадку я був би щасливий, якби ми прискорили розгляд цього питання в неупередженому, чесному, деполітизованому судовому засіданні. Впевнений в тому, що прийняття судової реформи в буде сприяти, взагалі. Але по цьому питанню я розберусь», - сказав Петро Порошенко.

Як повідомляв Житомир.info, близько сотні поліцейських 25 травня вишикувалися навколо Житомирської кондитерської фабрики, очікуючи на мітинг працівників ТДВ «ЖЛ». Новий начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко пояснив журналістам, що кордон поліцейських поставили, щоб уникнути сутичок між сторонами конфлікту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі