Влада

Атестація працівників ГУ Нацполіції у Житомирській області продовжується: 80 запрошені на співбесіду, 11 – на тестування

4 June 2016, 15:56

6 червня 2016 року в приміщенні Центру Рекрутингу Національної Поліції України за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 54, буде проведено атестаційне тестування співробітників головного управління Національної поліції у Житомирській області.

Про це повідомляє сайт ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Тестування передбачатиме перевірку рівня загальних навичок співробітника, а також рівня знань основних нормативно-правових актів, які регулюють професійну діяльність співробітника поліції: Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», Кримінального кодексу, Кримінального процесуального кодексу, ЗУ «Про оперативно-розшукову діяльність», ЗУ «Про запобігання корупції» та  Спільного наказу ГПУ, МВС, СБУ, АДПСУ, Мінфіну, Мін’юсту «Про затвердження Інструкції про організацію проведення негласних слідчих (розшукових) дій та використання їх результатів у кримінальному провадженні»… Під час проведення тестування його учасникам забороняється користуватись електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватись один з одним. У разі порушення поліцейським порядку проведення тестування він відсторонюється від подальшої участі в тестуванні, про що представником робочої групи у відомості робиться відповідний запис», - йдеться у повідомленні.

На тестування запрошені 11 співробітників з Бердичева, Коростеня та Новограда-Волинського.

Ці ж співробітники 6 червня будуть проходити психологічне тестування MIDOT.

Сайт ГУНП також повідомляє, що 7 червня відбудеться чергове засідання атестаційних комісій та публікує список 80 співробітників головного управління Національної поліції у Житомирській області, запрошених цього дня на співбесіду.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 5 керівників підрозділів поліції Житомирської області не пройшли атестацію – їх рекомендували звільнити зі служби через службову невідповідність. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі