Влада

Житомирські правоохоронці розслідують виділення львівським студентам земельних ділянок у Володарсько-Волинському районі

4 June 2016, 16:31

У Житомирській області правоохоронці проводять досудове розслідування по факту зловживання службовим становищем під час виділення земельних ділянок на території Рижанської сільської ради Володарсько-Волинського району.

Про це йдеться в опублікованій на сайті облради інформації про результати розгляду запитів, внесених депутатами на пленарному засіданні четвертої сесії облради 31 березня.

«На запит депутатів Пінського О.В., Кокітко Н.В., Яковчука О.М., Ковальчука В.К. щодо надання інформації про результати перевірки правомірності виділення земельних ділянок на території Рижанської сільської ради Володарсько-Волинського району заступник прокурора Житомирської області Гребенюк Р. В. повідомила, що за фактами, викладеними в запиті ГУНП в Житомирській області, 05.02.16 прийнято рішення про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч. 2 ст. 364 КК України по факту зловживання службовим становищем службовими особами головного управління Держгеокадастру в Житомирській області при прийнятті рішення щодо розпорядження землями на території Житомирської області. Наразі досудове розслідування триває. Питання стосовно вжиття заходів представницького характеру буде вирішено за результатами досудового розслідування», - інформує облрада.

Як повідомляв Житомир.info, на початку цього року 80 гектарів на території Рижанської сільської ради Володарсько-Волинського району були віддані у власність львівським студентам: тодішній керівника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Віталій Ясан вирішив це питання дуже швидко, тоді як заяви учасників АТО на земельні ділянки не розглядаються по кілька місяців. 31 березня цього року депутати на сесії облради проголосували за визнання незадовільною роботу обласного управління Держгеокадастру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі