Економіка

Для дитячого кінотеатру в Житомирі збираються купити звукову апаратуру за більш як 1,1 млн грн

7 June 2016, 15:24

У Житомирі визначили переможця торгів, який доставить у дитячий кінотеатр ім. І.Франка сучасну звукову апаратуру за 1 млн 100 тис. грн.

Оголошення про результати відкритих торгів опубліковане на сайті Державних закупівель.

Замовник торгів - комунальне підприємство «Об'єднана дирекція кінотеатрів міста» Житомирської міської ради (вул. Михайлівська 10а), предмет закупівлі - комплект апаратури для відтворювання звуку та зображення в DCP-форматі.

Участь у тендері взяли дві фірми і два підприємця з Одеси, Києва та Білої Церкви. Третього червня 2016 року переможцем визначений ФОП Кузнєцов Сергій Михайлович (м. Одеса) з пропозицією 1 105 900 грн (без ПДВ).

У технічному завданні вказується, що звукове обладнання передбачається використовувати у залі спеціалізованого дитячого кінотеатру ім. І. Франка на 225 місць, що є структурним підрозділом комунального підприємства «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Житомирської міської ради.

Нагадаємо, на початку 2016 року секретар міської ради Наталія Чиж у коментарі Житомир.info розповідала, що в дитячому кінотеатрі застаріле обладнання і там мало глядачів.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2016 року Житомирська міськрада планувала збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства «Об'єднана дирекція кінотеатрів міста» до 1,1 млн грн і закупити нове обладнання для кінотеатру ім. Івана Франка. У квітні 2016 року комунальний заклад «Палац культури» Житомирської міської ради не зміг придбати на відкритих торгах цифрове фортепіано.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі