Події

У Житомирі засудили «жениха», який на 35 тис. дол. обдурив громадянку Ізраїлю

9 June 2016, 09:57

 У Житомирі до 2,5 років в’язниці засудили 30-річного чоловіка, який за неповних 2 роки «позичив» у громадянки Ізраїлю 35 200 доларів США, пообіцявши згодом повернути борг та одружитися з нею.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Житомирською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом шахрайства, що завдало значної шкоди потерпілому, за ч. 2 ст. 190 КК України. Під час судового розслідування установлено, що 30-річний чоловік, зловживаючи довірою громадянки Ізраїлю, перебуваючи у Житомирі, протягом 2013-2014 років неодноразово телефонував і просив позичити гроші, пообіцявши згодом повернути борг та одружитися з нею. Таким шахрайським способом «жених» заволодів грошовими коштами жінки на суму 35 200 доларів США, чим спричинив їй значного матеріального збитку», - йдеться у повідомленні.

Вироком Корольовського районного суду м. Житомира чоловіка визнано винним у шахрайстві та призначено покарання: позбавлення волі на 2 роки 6 місяців, - інформує прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, у 2012 році засуджений обіцяв одружитися і виманив у житомирянки 30 тис. доларів. У 2015 році в Житомирі викрили шахрая, який брав з людей гроші за «працевлаштування» в Норвегії, а нещодавно 29 людей звернулися до суду через ошуканство працівниці Житомирської обласної лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі