Влада

У мера Житомира з’явився новий помічник – юрист

10 June 2016, 14:50

У мера Житомира Сергія Сухомлина з’явився новий помічник - Олена Грибан.

Розпорядження Сергія Сухомлина «Про призначення Грибан О.П.» опубліковане на сайті Житомирської мерії 6 червня 2016 року.

«Відповідно до статті 10, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.01 № 1441 «Про віднесення посад органів місцевого самоврядування до відповідних категорій посад», розглянувши заяву Грибан О.П.:

1. Призначити з 07 червня 2016 року Грибан Олену Петрівну на посаду помічника Житомирського міського голови за строковим трудовим договором – на час знаходження у відпустці для догляду за дитиною помічника Житомирського міського голови Цвіон Л.В., з посадовим окладом згідно із штатним розписом та присвоїти їй 13 ранг посадової особи місцевого самоврядування», – йдеться у розпорядженні.

У коментарі  Житомир.info мер Житомира Сергій Сухомлин розповів про те, що новопризначений помічник є юристом.

«Помічником буде Олена Грибан, вона юрист, працювала в декількох, і міжнародних в тому числі, юридичних компаніях, консалтингових компаніях. Житомирянка», – сказав Сергій Сухомлин.

3 червня міський голова підписав розпорядження про звільнення з посади помічника Нелі Ковалюк.

«Звільнити 03 червня 2016 року Ковалюк Нелю Дмитрівну, помічника міського голови із займаної посади за власним бажанням, стаття 38 Кодексу законів про працю України», – йдеться й розпорядженні.

Як повідомляв Житомир.info, 1 червня мер Житомира Сергій Сухомлин своїм розпорядженням призначив екс-депутата міської ради Нелю Ковалюк свої помічником. 

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі