Влада

Голова Житомирської облради затвердила штатний розпис та оклади своїх підлеглих

13 June 2016, 11:59

Голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська 31 травня затвердила штатний розпис та посадові оклади виконавчого апарату обласної ради на 2016 рік.

Документ опублікований на сайті облради.

Затверджений штат – 59 штатних одиниць із місячним фондом заробітної плати за посадовими окладами 123 тис. 591 грн. Штатний розпис діє з 1 червня 2016 року.

Відповідно до законодавства, крім посадового окладу керівники та спеціалісти облради повинні отримувати:

надбавку за знання та використання в роботі іноземної мови: однієї європейської – 10%, однієї східної, угро-фінської або африканської – 15%, двох і більше мов – 25% посадового окладу;

доплату за науковий ступінь кандидата або доктора наук з відповідної спеціальності – у розмірі відповідно 15 і 20% посадового окладу;

надбавку за почесне звання «заслужений» – у розмірі 15% посадового окладу.

надбавку за вислугу років: державним службовцям, посадовим особам органів місцевого самоврядування у відсотках до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг (спеціальне звання) і залежно від стажу державної служби, служби в органах місцевого самоврядування в таких розмірах: понад 3 роки – 10%, понад 5 років – 15%, понад 10 років – 20%, понад 15 років – 25%, понад 20 років – 30%, понад 25 років – 40%.

«Виконавчий апарат обласної ради здійснює організаційне, правове, інформаційне, аналітичне, матеріально-технічне забезпечення  діяльності ради, її органів, депутатів, сприяє здійсненню радою взаємодії і зв’язків з територіальними громадами, місцевими органами  виконавчої влади, органами та посадовими особами місцевого самоврядування, надає методичну та іншу практичну допомогу міським та районним радам. Організація роботи виконавчого апарату здійснюється відповідно до Регламенту роботи обласної ради VIІ скликання», - зазначається на сайті обласної ради.

Нагадаємо, структуру та чисельність виконавчого апарату Житомирської облради затвердили депутати на сесії 24 грудня 2015 року.

«Доручити голові Житомирської обласної ради затвердити штатний розпис виконавчого апарату обласної ради та, у разі необхідності, вносити до нього зміни в межах затвердженої чисельності», - йдеться у рішенні сесії.

Як повідомляв Житомир.info, після обрання головою обласної ради, Анжеліка Лабунська заявила, що відмовляється від зарплати, бо їй вистачає задекларованих доходів. На сесії облради 26 листопада 2015 року Лабунська повідомила, що по закону не може не отримувати зарплату, але вже написала заяву у бухгалтерію щодо перерахування грошей сім’ям, які особливо потребують підтримки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі