Місто

У Житомирі для шкіл та садків накуплять 16 тонн фарби

13 June 2016, 17:10

Для ремонту приміщень житомирських дитсадків та шкіл до кінця 2016 року збираються закупити 16,6 тонн фарби на більш як 600 тисяч гривень.

Оголошення про результати відкритих торгів від 8 червня опубліковане на сайті Державних закупівель.

Замовником торгів виступає управління освіти Житомирської міськради, предмет закупівлі - фарба різна, лаки, розчинники, кількість - 16632,3 кг. Місце постачання - заклади освіти м. Житомира.

Торги виграла фізична особа-підприємець Лещинська Наталія Євгеніївна з Житомира з пропозицією в 594,8 тис грн (з ПДВ - ще більше). Її єдиний конкурент – житомирський підприємець Кобець Євгеній Федорович – програв з різницею у 667 грн.

У разі укладення договору до грудня 2016 року переможниця тендеру має партіями доставити фарбу у 81 заклад:  43 дитсадки, 31 шкіл (ліцеїв, гімназій та колегіумів), вечірню ЗОШ №1, дві дитячо-юнацьких спортивних школи, міський центр науково-технічної творчості, школу юних десантників, централізовану бухгалтерію управління освіти та апарат управління освіти.

У вимогах до товару зазначається, що продукція поставляється згідно заявок наданих дошкільними та навчальними закладами. Без наявності супровідних документів щодо якості та безпеки, а також передбаченого законодавством маркування продукція не приймається.

Усього збираються закупити близько 6,5 тонн жовто-коричневої, 3,2 т білої, 2,2 водоемульсійної фарби 21 різних кольорів.

Як розповів у коментарі Житомир.info заступник міського голови Матвій Хренов, проведений тендер ще не означає, що батьки дошкільнят і школярів більше не здаватимуть гроші на фарбу.

«Ми максимально намагаємось відійти від цього. Поки ще не зовсім, але робота ведеться. Це фарба на поточний ремонт закладів», - сказав Хренов.

Як повідомляв Житомир.info, у житомирські дитсадки вже почали надходити куплені за кошти бюджету миючі засоби. У 2016 році на закупівлю миючих та гігієнічних засобів для дитсадків Житомира в бюджеті вперше передбачили 1,6 млн. грн

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі