Влада

У житомирські дитсадки вже почали надходити куплені за кошти бюджету миючі засоби, - Хренов

11 May 2016, 14:49

У дитячі садки Житомира вже почали надходити миючі засоби, закуплені за кошти міського бюджету.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міського голови Матвій Хренов.

«Благодійні внески в дитячих навчальних закладах повинні бути цільовими і добровільними. Ми виділили на поточні потреби освітніх закладів 1 млн. 600 тисяч грн. Це миючі засоби, мило, пральний порошок та інше. Зараз завершується тендер і всі заклади будуть забезпечені згідно встановлених норм», - написав Хренов. 

Під коментарем користувачів він додав, що миючі засоби вже почали надходити, а всі необхідні засоби будуть закуплені до кінця 2016 року.

Також Матвій Хренов звернувся до батьків з проханням звертатися до управління освіти, якщо в їх садочку продовжують збирати кошти на миючі.

«Якщо вам відомі факти вимагання внесків на поточні витрати у групі, в садочку саме на такі потреби, звертайтеся до управління освіти міської ради і будемо наводити лад у цьому питанні», - зазначив заступник мера.

Як повідомляв Житомир.info, при Житомирській облдержадміністрації створять робочу групу, яка вивчить стан додержання чинного законодавства щодо організації благодійної діяльності в органах освіти. У 2016 році на закупівлю миючих та гігієнічних засобів для дитсадків Житомира в бюджеті вперше передбачили 1,6 млн. грн

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі