Влада

Більша частина керівників відділів поліції з Житомирської області не відповідає займаним посадам

15 June 2016, 09:50

Більшість керівного складу працівників поліції з Житомирської області не відповідають займаним посадам.

Результати проходження співбесіди опубліковані на сайті ГУ НП у Житомирській області.

Після проходження співбесіди зі 102 працівників поліції з Житомирської області 44 відповідає займаній посаді, 18 не відповідає займаній посаді, 38 займаній посаді не відповідає, підлягає переміщенню на нижчу посаду та ще 2 займаній посаді відповідають та заслуговують призначення на вищу посаду.

Працівник прес-служби ГУ НП у Житомирській області Ольга Номерчук уточнила Житомир.info, що до списку увійшли поліцейські другої категорії.

«Це друга категорія, її розбивали на декілька днів. Перший список стосувався першої частини, яка проходила атестацію 7 червня, а це вже всі інші. Керівники відділів головного управління Нацполіції, і заступники керівників відділів та відділень районів. Слідчі та інші працівники, які не відносяться до категорії керівництва будуть в третій категорії. Це працівники поліції з усієї Житомирської області», – розповіла Ольга Номерчук.

Як повідомляв Житомир.info, 13 червня на сайті ГУ НП у Житомирській області з’явилися результати атестації поліцейських другої категорії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі