Влада

Мер Житомира підписав розпорядження про звільнення Юрія Янушевича

15 June 2016, 11:07

Директор комунального підприємства «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради Юрій Янушевич звільняється з посади у зв’язку з виходом на пенсію.

Розпорядження «Про звільнення директора комунального підприємства «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради Янушевича Ю.Є.» мер Житомира Сергій Сухомлин підписав 14 червня.

«Розглянувши заяву Янушевича Ю.Є. про звільнення з займаної посади, відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Звільнити 15 червня 2016 року Янушевича Юрія Євгеновича, директора комунального підприємства «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради з займаної посади за власним бажанням в зв’язку з виходом на пенсію, стаття 38 Кодексу законів про працю України, та припинити з ним контракт», - йдеться в документі.

Як повідомляв Житомир.info, директора житомирського «Міськсвітла» хочуть нагородити відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі