Влада

Житомирська область відзвітувала Адміністрації президента про кількість контрактників

17 June 2016, 09:20

16 червня під головуванням першого заступника глави Адміністрації президента України Віталія Ковальчука відбулась селекторна нарада з питань відбору громадян на військову службу за контрактом.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Участь у нараді взяли голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, заступник голови ОДА Ярослав Лагута, представники структурних підрозділів ОДА та Житомирського обласного військового комісаріату. Обговорюючи процес залучення військових на контрактну службу, керівник області Сергій Машковський зазначив, що в Житомирській області у першому кварталі цього року 670 військових підписали контракт із Збройними силами України, що становить 84,5% до плану. На сьогоднішній день показник за другий квартал 2016 року становить 58%. Проте до навчальних центрів та військових частин відправлено ще 107 майбутніх контрактників. Тому прогноз виконання плану складає 75%», - інформує облдержадміністрація.

Як повідомляв Житомир.info, міністр оборони Степан Полторак доручив відповідним посадовим особам підготувати документи із пропозиціями щодо забезпечення демобілізації військовослужбовців 5 черги мобілізації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі