Місто

Житомирські активісти прийшли до мерії поговорити про сміття

21 June 2016, 10:44

Зо два десятка громадських активістів та житомирян, які мешкають поблизу звалища, зібрались в Житомирській міській раді 21 червня.

На засіданні робочої групи, так її назвав заступник Житомирського міського голови Олександр Фещенко, обговорюють питання, як так сталось, хто приймав рішення про прийняття львівського сміття та що робити далі.

На заході присутні представники Нацполіції, управління житлового господарства та директор КАТП.

Подробиці дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 17 червня мер Львова Андрій Садовий у офіційному листі до Житомирської міської ради повідомив про те, що сміття, яке доставлялось на житомирський полігон, невдовзі вивезуть з міста.

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня мер Сергій Сухомлин повідомив, що Житомир «підставив плече Львову» і може приймати в день 50-60 тонн сміття, а львівська влада звертається з проханням про допомогу і до інших міст. Це обурило деяких містян та депутатів міської ради: незважаючи на запевнення директора КАТП-0628, що сміттєзвалище без проблем може прийняти сміття з Львівщини, ввечері 16 червня кілька десятків людей на околиці Житомира перекрили дорогу сміттєвозам з львівськими номерами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі