Події

Житомирським поліцейським, яких звинувачують у крадіжці грошей з місця ДТП, загрожує до 3 років тюрми, – прокуратура

22 June 2016, 10:05

Двом житомирським поліцейським, яких звинувачують у крадіжці близько 25 тисяч гривень з місця ДТП, загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Слідчим відділом прокуратури Житомирської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом викрадення двома працівниками поліції грошових коштів. У вівторок, 21 червня, обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до суду. Як повідомлялося раніше, два співробітники Житомирського відділу поліції ГУНП в області підозрюються у тому, що таємно викрали понад 24 тис. 600 грн з місця дорожньо-транспортної події, що сталася поблизу с. Сонячне Житомирського району. Обвинуваченим обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту. Крім того, на час судового розгляду обох відсторонено від займаних посад. Санкція статті передбачає максимальне покарання у виді трьох років позбавлення волі», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 червня прокуратура Житомирської області повідомляла про те, що двом працівникам поліції, які підозрюються у скоєнні крадіжки в Житомирі, обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Як повідомляв Житомир.info, 8 червня у Житомирі затримали поліцейських, які вкрали з місця ДТП десятки тисяч гривень. Раніше повідомлялося, що злодії-правоохоронці можуть сісти на 5 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі