Влада

До кінця дня буде призначений новий керівник управління Держгеокадастру в Житомирській області, - Машковський

22 June 2016, 11:53

22 червня буде призначений новий керівник головного управління Держгеокадастру в Житомирській області.

Про це Житомир.info повідомив губернатор Сергій Машковський.

«Я впевнений, що сьогодні до кінця дня буде призначений виконуючий обов’язки начальника управління Держгеокадастру. Це працівник житомирського геокадастру Ходаківський Олександр Олександрович. Це не він отримував землю, як писали деякі активісти, то інший Ходаківський», - сказав Сергій Машковський.

Губернатор підкреслив, що Олександр Ходаківський буде кілька місяців виконуючим обов’язки, а потім по результатах роботи можливо його призначать начальником. Машковський також наголосив, що буде припинена практика видачі приватним особам земельних ділянок, на яких знаходяться корисні копалини чи поклади бурштину.

Станом на 11.30 22 червня на сайті Держгеокадастру України відсутні інформація про керівництво ГУ Держгеокадастру в Житомирській області.

Нагадаємо, вранці 22 червня активісти перекривали трасу Київ-Чоп з вимогою поспілкуватися з прем’єр-міністром або керівниками Держгеокадастру.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня цього року в.о. начальника ГУ Держгеокадастру в Житомирській області був призначений Сергій Музиченко, який працював в цьому ж управлінні начальником відділу землеустрою, моніторингу та охорони земель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі