Місто

У Житомирі активісти продовжують облаштовувати «Сквер Героїв України» і збирають гроші

23 June 2016, 12:59

Житомирські активісти продовжують облаштовувати ділянку на розі вулиць Київська-Театральна та відкрили рахунок для збору коштів на облаштування скверу.

23 червня в мережі Facebook з’явилася сторінка організації «Житомирська громада»: там розміщені фото та банківські реквізити.

«Всім, хто хоче долучитися до створення прекрасного куточку міста Житомира "Скверу Героїв України"! Благодійна організація "Благодійний фонд Житомирська громада"рр26009055808353...», - зазначається у повідомленні на сторінці.

Вказаний номер карти ПриватБанку належить Івану Олексійовичу Єщенку.

Нагадаємо, 13 квітня цього року громадські активісти та небайдужі житомиряни почали готувати майданчик під сквер на місці колишнього «АТБ».  Проект «Скверу героїв» з фонтаном, дитячим майданчиком та зоною відпочинку презентували ще влітку минулого року.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2015 року міськвиконком прийняв рішення про оголошення конкурсу на найкращий проект благоустрою ділянки за адресою вулиця Київська, 6: за три місяці на конкурс надійшло лише три проекти і строки проведення продовжили, але результати конкурсу досі не відомі.22 березня 2016 року на сайті Житомирської міської ради була опублікована петиція щодо збору підписів за створення скверу героїв АТО та Небесної сотні на ділянці, де знесли «АТБ».

 

Фото з фейсбук

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі