Влада

Голова Житомирської облради створила робочу групу, яка буде розбиратися з конфліктною ситуацією в філармонії

24 June 2016, 11:39

Для розгляду конфліктної ситуації, що склалася на комунальному підприємстві «Житомирська обласна філармонія імені Святослава Ріхтера», голова облради Анжеліка Лабунська утворила робочу групу та затвердила її у складі.

Відповідне розпорядження від 23 червня 2016 року оприлюднене на сайті обласної ради.

«Робочій групі вивчити ситуацію, що склалася на комунальному підприємстві «Житомирська обласна філармонія імені Святослава Ріхтера» Житомирської обласної ради та надати інформацію до 1 липня 2016 року. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної ради Ширму В.В.», - йдеться у розпорядженні.

Напередодні підписання розпорядження депутат облради, голова комісії з гуманітарних питань Олена Галагуза зустрічалася з працівниками філармонії.

«Стали відомі нові подробиці життя філармонії. Зокрема, артисти та інший персонал знову скаржилися на цькування, шантаж та навіть рукоприкладство з боку керівництва. За словами хористів, їх чомусь терміново сьогодні відправили на екзамен. Півтори години ділилися наболілим про: невиплату премій та добових, погрози непродовження контракту у разі підписання скарг, фінансові махінації під час проведення ремонтних робіт. Важливо, аби усі ці заяви були вивчені та було проведене відповідне розслідування, аби встановити факт порушень. Працівники філармонії мають апелювати не лише до обласної ради, а й правоохоронних органів», - написала 22 червня Олена Галагуза на своїй сторінці у фейсбук.

Як повідомляв Житомир.info, голова гуманітарної комісії Житомирської облради хотіла скликати позачергове засідання комісії, щоб розібратися із ситуацією в обласній філармонії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі